divendres, d’octubre 7

TESI DOCTORALDr. Joan R. García-Perales forma part d'un equip d'investigadors de la Universidad de Castilla-La Mancha i de la Universitat de València, que des de 1995 estudien la socialització en l'àmbit familiar i la seua repercussió sobre l'ajust dels fills.


L'extens treball que va presentar Garcia-Perales el passat 5 d'octubre en la UCLM ha estat dirigit pels doctors Mª Isabel Martínez Sánchez, Santiago Yubero Jiménez i el catedràtic J. Fernando García Pérez. La investigació va rebre nombrosos elogis per l'amplitud de l'estudi, l'estructura metodològica i els resultats obtinguts. El tribunal format pels doctors Ángel García Ferriol , Sergio Murgui Fernandez, Raúl Navarro Olivas, Francisco Gallego Pérez i Maria Dolores Grau Sevilla procedents de diferents universitats, van qualificar el treball amb un “Excel·lent, Cum Laude, per unanimitat”. 

La família segueix sent l'eix fonamental de la socialització, no només en la infància sinó també en l'adolescència. La Tesi Doctoral de García-Perales investiga els estils de socialització familiar i la seua influència sobre l'ajustament dels adolescents, i planteja  un estil òptim per a educar als fills adolescents en el context sociocultural del nostre país. 


Vull agrair-vos a tots, el vostre suport i la vostra paciència, 
pares, mares, alumnes, professors, companys de treball, amics...
I especialment a la meua família. GRÀCIES
Power Point (Breve y Completo)

2 comentaris: